19.04.2024

🏆 КПІ ІМ. ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО та АСОЦІАЦІЯ СТУДЕНТІВ EUROAVIA STUDENTS З АЕРОКОСМІЧНОГО НАПРЯМУ

Група студентів “EUROAVIA KPI Kyiv”

Інституту аерокосмічних технологій

КПІ ім. І. Сікорського

запрошує Тебе до своєї команди,

щоб урізноманітити твої КПІшні будні!

Ми чекаємо саме на тебе, якщо ти: активний, амбіційний, сповнений нових ідей, маєш любов до авіації і космонавтики, знаєш англійську та прагнеш її поліпшити – ласкаво просимо до нашої команди! Тут ти зможеш розвиватися, ділитися своїми ідеями з іншими учасниками та втілювати їх, навчишся працювати в команді. Особливо наполегливим – можливість обміну досвідом з європейцями. Тож приєднуйся та дізнавайся більше деталей безпосередньо від учасників.

EUROAVIA – Європейська асоціація студентів аерокосмічної галузі, що представляє інтереси студентів 42 університетів 18 європейських країн.
Заснована во EUROAVIA – Європейська асоціація студентів аерокосмічної галузі, що представляє інтереси студентів 42 університетів 18 європейських країн. Заснована вона в 1959 році. Асоціація є неполітичним та некомерційним студентським міжнародним об’єднанням, яким керують студенти. Вона відіграє роль містка між компаніями, університетами та студентами.


Euroavia

З 5-го до 12 травня 2019 року в м. Аахен, Німеччина, пройшов ювілейний 60-й Міжнародний конгрес EMEAC європейської асоціації студентів аерокосмічної галузі Euroavia students.Дякуючи спонсорам ТОВ ” Кайлас А”, Михайлу Гуменюку, Олександру Прохорчуку, Закіру Хакімзянову локальна група студентів Euroavia KPI Kyiv від Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського кафедр Авіа- та ракетобудування  та Систем керування літальними апаратами прийняли участь у конгресі з метою вступу до асоціації Euroavia students. До складу локальної групи Euroavia KPI Kyiv увійшли 16 студентів різних курсів під керівництвом старшого викладача кафкафедри авіа- та ракетобудування Сарибоги Ганни Володимирівни. Вони стали представниками не тільки КПІ імені Ігоря Сікорського, але й України в цілому.

Протягом 5-ти днів студенти відвідували лекції, приймали активну участь у воркшопах, навчалися працювати у командах. В останній день активностей наша команда презентувала себе, свої напрями діяльності, досягнення КПІ ім. Ігоря Сікорського та розвиток аероксмічної галузі в Україні. За результатами голосування локальну групу Euroavia KPI Kyiv було прийнято до складу Euroavia students. Це вперше за останні 20 років представників України було прийнято до європейської асоціації студентів аерокосмічної галузі Euroavia students. Протягом 6-ти місяців за умовами асоціації необхідно провести відповідний івент для студентів європейських вузів, які входять до складу  Euroavia students.

Сподіваємось, що така співпраця стане потужною платформою для взаємодії студентства з європейськими вузами за авіа-та ракетно-космічним напрямом і сприятиме розвитку зацікавленості української молоді до аерокосмічної галузі. Euroavia – Європейська асоціація студентів аерокосмічної галузі, що представляє інтереси студентів із 42 університетів у 18 європейських країнах. Заснована у 1959 році, EUROAVIA — це міст між компаніями, університетами та студентами. Метою діяльності асоціації є: сприяння європейському співробітництву в аерокосмічній галузі, надаючи нашим своїм членам можливість зустрічатися, обмінюватись своїми досягненнями та вчитися на всіх рівнях. на міжнародному рівні представляти європейських студентів аерокосмічних спеціальностей; ознайомлення студентів з їх майбутнім робочим середовищем, стимулюючи контакти із промисловістю. Євроавіа працює над розвитком нинішніх та майбутніх лідерів, які пропагандують дух EUROAVIA, набір спільних цінностей, заснованих на наполегливій праці, інноваціях, культурній обізнаності, роботі у команді та міжнародних звязках. Будучи, як неполітичною, так і некомерційною асоціацією, EUROAVIA керується виключно студентами за різними видами діяльності та проектами, які повністю фінансуються за рахунок членських і спонсорських внесків та зборів за участь.