25.04.2024

📌 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 20 КВІТНЯ 2019

Отримати інформацію про особливості вступу до КПІ та навчання в ньому з перших вуст приїхали не лише кияни, але жителі інших міст і сіл з 16 областей України. А серед більш як шестисот відвідувачів можна було зустріти і випускників шкіл, і школярів значно молодших, які тільки починають цікавитися технікою. Знайомство з університетом розпочалося для них не в строгих аудиторіях, а в найбільшому залі Державного політехнічного музею КПІ, адже проходив День відкритих дверей у форматі фестивалю науки KPI Science Fest.

Окрім друкованої продукції про напрями навчання та спеціальності, які можна здобути в КПІ ім. Ігоря Сікорського, на столах біля розгорнутих в музеї стендів факультетів та інститутів можна було побачити обладнання, пристрої, прилади, хімічний посуд з реактивами, навіть зброю (саме зброю, бо участь у Дні відкритих дверей брала й військова кафедра) тощо. Поруч стояли викладачі, аспіранти і студенти, які показували розробки своїх факультетів і давали пояснення щодо них усім охочим. Крім того, для відвідувачів було організовано екскурсії по музею. До речі, біля входу до нього та його відділу авіації та космонавтики ім. Ігоря Сікорського члени університетського ракетомодельного гуртка провели запуски розроблених ними ракет С-класу, а неподалік майбутнім студентам про своє навчання і захоплення розповідали розробники університетських болідів «Формула Студент КПІ». Трохи далі інші політехніки демонстрували фізичні та хімічні експерименти…

Після лекції у великій фізичній аудиторії з умов вступу у 2019 році абітурієнти відвідали презентацію факультету ММІ та ІАТ.А також потрапили до 28 корпусу ІАТ, де ознайомились з наробками авіамодельного та ракетомодельного гуртків, потрапили до студентського гуртка “Робототехніки”

У презентації інституту приймали участь ст. викладач Сарибога Г.В., директор ІАТ Коробко І.В. студенти 1го курсу каф. Авіа та ракетобудування Димарчук Євгеній, Радченко Сергій, Гребініченко Анна, каф. Систем керування літальними апаратами Хиленко Віталій, Савенко Лариса, 2го курсу Скопюк Максим, а також керівник ракетомодельного гуртка Якименко Владислав.
Дякую всім за участь!

kpi.ua