29.03.2024

Науковий променад від Київського відділення Малої академії наук

Настановча сесія від Київської Малої академії наук під назвою “Науковий променад” цього року відбулася 18 вересня у великій колонній залі КМДА.
Колектив Київської МАН в особі директора Поліщук Ірини Юріївни та зав. відділенням технічних наук – Станіслави Ігнатової організували масштабний захід для школярів з метою ознайомлення їх з напрямами діяльності, науковими гуртками та секціями МАН.
ІАТ був представлений секцією “Авіа-ракетобудування та роботизовані комплекси” відділення технічних наук. Керівник секції Сарибога Г.В. Представники нашої секції провели не тільки консультації для школярів, а ще й майстер-класи з авіа-моделювання.
За результатами проведеної сесії було подано 22 заявки до секції, що вдвічі перевищило кількість існуючих місць. Але це питання, звичайно, вирішиться на користь мотивованої та зацікавленої молоді.
Чекаємо всіх майбутніх слухачів секції “Авіа-ракетобудування та роботизовані комплекси” на перше вступне заняття для ознайомлення з науковими напрямами роботи секції та її викладацьким складом ІАТ
2 жовтня о 17.00 за адресою вул. Боткіна, 1, корп. 28.
За більш детальною інформацією звертайтеся до керівника секції Сарибоги Ганни Володимирівни тел. +380688630258