20.04.2024

Secret place ІАТ: Як це – стати частиною першого Міжнародного студентського форуму “AGE”?

Інтернет речей, кібербезпека, автостоп, кар’єра та публічні виступи.  Понад 40 учасників з різних країн світу.  Обмін досвідом, цікаві воркшопи, надактуальні теми  та посиденьки під живу музику – все це об’єднує І-й міжнародний студентський форум A.G.E. – Active Generation Evolution, який проходить цими днями в КПІ.


Неймовірні відчуття!

Форум, що зібрав студентів не тільки українських вишів, але й з вишів інших країн, перш за все вразив своїм позитивом та масштабністю, тим більше, що був організований саме студентами КПІ.

Наші студентами також долучитися до цього заходу. На другий день форуму його учасники завітали до нашої стендової зали 28 корпусу, яка була позначена в програмі як секретне місце. Оскільки, екскурсія була запланована на вечір, команда організаторів вирішила креативно підійти до освітлення стендової зали та її експонатів. За допомогою прожекторів вдалося підкреслили історичну значимість літальних апаратів, двигунів, габаритні розміри самої зали, що створило особливу атмосферу загадковості, де історія поєднується із сучасністю. Екскурсія сподобалась не тільки учасникам, але й нам. Для Нас це був новий досвід та цікаві ідеї для майбутніх івентів.

Дякую Всім, хто підтримав цей захід!

#студ_рада_КПІ#ДНВР#студ_ІАТ