18.04.2024

🏆 КИЇВСЬКІ ПОЛІТЕХНІКИ ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ РОЗРОБКИ НА ВИСТАВЦІ “ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2019”.

На Міжнародній спеціалізованій виставці:

XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА
ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА ‑ 2019

Більше 100 студентів КПІ відвідали виставку цього дня. Велика кількість цікавих та інноваційних розробок у сфері воєнних технологій представлені, як іноземними, так і вітчизняними компаніями. Особливу актуальність вони мають для студентів інженерних спеціальностей, тому найбільше представників було саме від #ІАТ , #ММІ#РТФ.

Даний захід особливо актуальний серед студентів інженерних спеціальностей, тому їх було найбільше✌️

У павільйонах та на відкритих майданчиках виставки студенти мали змогу ознайомитись з інноваційними розробками військової техніки, озброєння та засобів особистої і колективної безпеки, як іноземних, так і вітчизняних компаній.

Найкращі зразки представленої новітньої техніки вже сьогодні поступають на озброєння підрозділів Міністерства оборони України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.

Також цей захід несе виховне значення, адже це сприяє поглибленому розумінню студентами свого обов’язку щодо захисту Вітчизни та необхідності об’єднання всіх громадян України навколо ідеї побудови нової сильної і процвітаючої України.

У павільйонах і на відкритих майданчиках міжнародного виставкового центру представлені зразки сучасного озброєння, військової техніки та техніки спеціального призначення, засобів захисту інформації та кібербезпеки. У виставці брали участь партнери з країн Європи, Азії та Північної Америки.
Загальна кількість учасників, які беруть участь у всіх заходах, — 372, зокрема, 48 іноземних із 16 країн.

Серед них —
🔸деталі колінного протезу;
🔸модернізована версія робота-сапера Black Caiman;
🔸мультимедійний комплекс-мультивізор Wider.